Natuurgeneeswijzen:

•  elk organisme bezit de kracht om stoornissen te bestrijden en
zich te herstellen, “de innerlijke arts”.

•  alle vormen van ziekte zijn terug te voeren naar ophoping van afvalstoffen in het menselijk lichaam. Door onjuiste lichaamsgewoonten die jarenlang bestaan, verkeerde voeding, slechte lichaamshouding en –beweging, onvolledige ademhaling en psychische spanningen.

•  het lichaam streeft naar een optimale gezondheid van het individu. Ziekten zijn gerichte pogingen van het lichaam om de opgehoopte afvalstoffen te verwijderen. Een chronische ziekte ontstaat wanneer de natuurlijke kracht van het lichaam niet in staat is met een acute manifestatie op de ziekte te reageren.

•  eigen verantwoordelijkheid en de zelfwerkzaamheid van de mens ten aanzien van ziek zijn is uitermate belangrijk.

Als basistherapie gelden hierbij alle natuurlijke prikkels zoals water (oa. zuiver drinkwater), voeding, licht, lucht en beweging die door u zelf kunnen worden toegepast.

Welzijnsconsulent:
Velen onder ons voelen zich niet goed, zijn te druk en gestrest om gezond te eten, regelmatig aan lichaamsbeweging te doen en krijgen onvoldoende nachtrust! Raken de controle over het leven kwijt. Willen zich goed voelen en verlangen naar een gezonde toekomst.
Het is belangrijk een manier zien te vinden om een gezonde balans te vinden want anders brengt u uw gezondheid nog meer in gevaar.

Wellness vinden is de sleutel!

Wellness is:

• de toestand van een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid, vooral wanneer onderhouden met goede voeding, voldoende lichaamsbeweging en goede gewoonten.

• een uitgebalanceerde levensstijl verwerven en handhaven.

• in staat zijn de stress in uw leven te begrijpen en daar mee om te kunnen gaan.

• uzelf de tijd gunnen dingen te doen die u plezierig vindt.

• een gevoel van financiële zekerheid.

• een positieve geestelijke kijk hebben.

 

Total wellness begint bij u thuis, ook u kunt een
“Nikken Wellness Home” creëren.
Mijn praktijk heb ik ingericht volgens de “Nikken Wellness Home”principes. U komt te liggen op een state-of-the-art technologisch matras die uw hele lichaam in balans brengt. Ik werk met gezuiverd drinkwater zodat u uw afvalstoffen optimaal kunt verwijderen.

Voor meer informatie verwijs ik u naar Contact. Persoonlijk heb ik positieve ervaringen met de HBM training van Nikken.

 

HUMANS BEING MORE (HBM) is een training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling die een weekend in beslag neemt en zich richt op jou en je leven.

Het is een informele training die je zal helpen je waarden, dromen en doelstellingen te ontdekken. Dit kan een levensveranderend weekend voor je betekenen.  

logo
home natuurgeneeswijzen werkwijze vergoeding tarieven contact